loader
Foto

Continuăm povestea emisiunii “Cântecul de acasă” la „Cântec şi Poveste”!

La cei 12 ani pe care îi împlineşte în grila TVR Timişoara, emisiunea “Cântecul de acasă” se poate mandri şi cu faptul ca a descoperit, promovat şi susţinut tineri talentaţi pe drumul cântecului popular.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste
Cântecul de acasă

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Argumentăm ascultându-i pe Florin Boita, Stana Stepanescu, Ciprian Pop, Milena Ţaran, Radu Vand şi Oana Florina Stana.

Tot la “Cântecul de acasă” am deschis larg porţile şi ansamblurilor folclorice formate în comunităţile săteşti din partea de vest a ţării sau în cadrul instituţiilor culturale.

Arta coregrafică a jocurilor populare din Ţara Zărandului şi Banat ne este adusă de dansatorii ansamblurilor “Tradiţii Arădene” şi “Junii Banatului”. Sunt interpreţi care în timp au devenit colaboratori de suflet dar şi solişti care abordează mai multe genuri muzicale, insă atunci când se adresează publicului emisiunii “Cântecul de acasă” îşi aleg cu grijă şi respect repertoriul.

Urmărim înregistrări din studioul TVR Timişoara cu Dana Gruescu, Daniel Rosalim, Camelia Bojin Ceocu, Stana Izbaşa, Alina Trastău, Maria Coman şi Florin Pistrilă.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 joi 16.04.2015 de la ora 20.00.

20:30 Lumea de aproape

21:00 Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara