loader
Foto

Galerie foto

Coproducție internațională la Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” Timişoara

“Forbidden Books” poartă semnătura regizorului polonez Szymon Adamczak.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Ideea acestui proiect s-a născut în cadrul festivalului TESZT, iar din partea teatrului timișorean participă doi actori, Molnar Bence și Simo Emese. Coordonatoarea proiectului este Zenkő Bogdán din Cluj.

Premiera va avea loc în data de 25 noiembrie. Spectacolul se va juca în maghiară cu traducere în română. A doua reprezentație va fi în 26 noiembrie si se va juca în llimba engleză, fără traducere.

Vin la “Ora regiunii” cu amănunte regizorul Szymon Adamczak și Zenkő Bogdán.

Artiștii CIRKUS CIRKÖR vor ajunge la Timișoara cu spectacolul “LIMITS”, în 22 noiembrie, având programate două reprezentaţii gratuite pentru tineri, iar pe 23, 24 și 25 noiembrie vor susține trei spectacole publice pe bază de bilet, începand cu ora 20.00. Spectacolele vor avea loc la Sala “Constantin Jude“.

Peste 2 milioane de oameni au asistat până acum la spectacolele CIRKUS CIRKÖR, iar peste 400.000 de copii și tineri au făcut, cu ajutorul lor, primii pași în arta circului contemporan, prin ateliere organizate de compania artistică scandinavă.

Călătoria spre Timișoara, Capitală Europeană a Culturii, începe prin miracolul, emoţia şi ingeniozitatea circului contemporan.

Va vorbi despre acest fabulous eveniment doamna Simona Neumann, director executiv al Asocițtiei Timișoara Capitală Culturală Europeană.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, luni 20.11.2017 la ora 20.00, cu reluare marţi 21.11.2017 la ora 12.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepţionat şi pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara

(w882)

11:30 Tur ghidat (R)

(Reluare)

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)
 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara