loader
Foto

Cristian Philipp: The Village e pentru evenimente culturale comunitare | VIDEO

Pe Cristian Philipp toată lume îl știe de ”Druje”, pentru că e întruchiparea acestui cuvânt. Încă din vremea studenției a făcut parte din Organizația Studenților din Universitatea Timișoara și a avut ocazia să se implice în organizarea StudentFest.

 

Selfie

Absolvent de Psihologie a făcut mereu lucruri legate de oameni și de relația dintre aceștia. A fondat o compania de training si consultanta, apoi o firma de organizare de evenimente corporate. În 2015 a repus în circuitul cultural un sat, Buzad, prin deschiderea unui loc special, The Village, loc în care se fac teambuilding cu un concept unic, dar care găzduiește și evenimente culturale și de natură socială, de ajutorare a comunității.

Ce îl inspiră pe Cristian Philipp și ce îl face să meargă mai departe, aflați la SELFIE.

10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)

11:30 Satul meu (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara