loader
Foto

”Cum să rămâi sănătos la cap” | VIDEO

Philippa Perry este psihoterapeută și autoare britanică. A scris romanul grafic Couch Fiction, o poveste grafică de psihoterapie. Cartea pe care o prezentăm în acest episod este ”Cum să rămâi sănătos la cap”.

 

Parte din colecția coordonată de autorul și filosoful britanic, Allain de Botton, The School of Life, cartea Philippei Perry, ”Cum să rămâi sănătos la cap” oferă nu un set simplu de instrucțiuni, care să poată garanta sănătatea mintală, ci o direcție orientativă despre cum pot fi depășite unele dificultăți emoționale prin care trecem în diferite perioade ale vieții.

Având în vedere contextul actual, ne-am gândit că o lectură în acest sens poate fi o idee bună.

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

13:30 Europa 360 (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara