loader
Foto

Cumpără românește la "Ediția de Vest"

La "Ediția de Vest" am discutat despre problemele de care se lovesc întreprinzătorii români şi cum reuşesc să supravieţuiască pe o piaţă acaparată de produse venite din alte ţări.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

O avocată din Timişoara a demarat pe o reţea de socializare campania de promovare a mărfurilor româneşi, indiferent dacă este vorba de alimente, haine, sau alte tipuri de produse.

Ea îi îndeamnă pe cetăţeni să cumpere… româneşte. Pentru a avea o economie funcţională şi pentru ca oamenii să aibă locuri de muncă.

Pornind de la această campanie, la "Ediţia de vest" am discutat depre greutăţile cu care se confruntă întreprinzătorii din România, despre calitatea produselor autohtone şi despre cum se poate impune un brand.

Invitați în studio au fost: Diana Perşa (avocat, iniţiator campania Cumpăra Româneşte) și Ioan Jivu (producător agricol).

Emisiunea se difuzează în direct, simultan pe TVR Timișoara şi TVR 3 luni 16.03.2015 la ora 17:00, cu reluare pe TVR3 marţi 17.03.2015 la ora 00:30.


 

18:30 Monocrom

19:00 ACTUAL REGIONAL – direct (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara