loader
Foto

Cumpără românește la "Ediția de Vest"

La "Ediția de Vest" am discutat despre problemele de care se lovesc întreprinzătorii români şi cum reuşesc să supravieţuiască pe o piaţă acaparată de produse venite din alte ţări.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

O avocată din Timişoara a demarat pe o reţea de socializare campania de promovare a mărfurilor româneşi, indiferent dacă este vorba de alimente, haine, sau alte tipuri de produse.

Ea îi îndeamnă pe cetăţeni să cumpere… româneşte. Pentru a avea o economie funcţională şi pentru ca oamenii să aibă locuri de muncă.

Pornind de la această campanie, la "Ediţia de vest" am discutat depre greutăţile cu care se confruntă întreprinzătorii din România, despre calitatea produselor autohtone şi despre cum se poate impune un brand.

Invitați în studio au fost: Diana Perşa (avocat, iniţiator campania Cumpăra Româneşte) și Ioan Jivu (producător agricol).

Emisiunea se difuzează în direct, simultan pe TVR Timișoara şi TVR 3 luni 16.03.2015 la ora 17:00, cu reluare pe TVR3 marţi 17.03.2015 la ora 00:30.


 

19:00 În prelungiri – direct

20:30 Lumea de aproape

 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara