Curs de teatru forum la Timişoara cu Rui Frati
luni, 27 noiembrie 2017
Théâtre de l'Opprimé din Paris şi Basca vă invită între 15 şi 19 decembrie la primul curs de teatru forum oferit de Rui Frati împreună cu echipa de la Basca: Victor Dragoş, Oana Bajka şi Romina Matei.

Cursul este deschis pentru actori şi non-actori, pentru studenţi, profesori, lucrători sociali şi de tineret, traineri şi orice alte persoane interesate.

Teatrul Forum este o tehnică de teatru interactiv care invită publicul să îşi pună în practică propriile idei pentru a soluționa conflictele propuse în scenă. Particularitatea Teatrului Forum este că elimină „al patrulea perete” ce desparte publicul de scenă, transformând astfel spectatorul pasiv în spect-actor, în subiect activ al spectacolului.

Despre acest eveniment vom discuta cu doi dintre organizatorii de la Basca, Victor Dragoş şi Oana Bajka.

Timişoara a avut mereu tineri cu performanţe excelente. Un astfel de exemplu este Daniel Jumugă Cuibariu, un percuţionist de mare clasă, fost elev al Colegiului Naţional de Artă „Ion Vidu“ din Timişoara, actualmente student al Facultăţii de Muzică şi Teatru.

De-a lungul anilor Daniel a obţinut numeroase premii la Olimpiadele şcolare şi la alte concursuri , iar în prezent este membru al Orchestrei de Tineret a Municipiului Timişoara.

Despre ce înseamnă să creşti într-o familie de muzicieni şi, mai ales, despre ce însemnă să faci performanţă în muzică, vom povesti cu Daniel la „Ora regiunii”.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, luni 27.11.2017 la ora 20.00, cu reluare marţi 28.11.2017 la ora 12.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepţionat şi pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara

(w640)


 • 20:45
  x5 minute de istorie
 • 21:00
  Film serial
 • 22:00
  Preluare TVR3
 • 12:00
  Tableta de sănătate
 • 19:00
  În prelungiri
  - direct
 • 12:00
  În prelungiri
 • 18:30
  Tableta de sănătăte