loader
Foto

Galerie foto

Dani Sîrbu, tânărul care pune sângele în mişcare

Pe Dani Sirbu îl cunoaşte lumea mai degrabă ca organizator de acţiuni caritabile, decât ca instructor de înot.

 

Roxana Morun
Selfie

Cu toate astea face sport de la 4 ani. A început, ca mai toţi băieţii, cu fotbalul, sperând că va juca într-o echipa mare şi va ajunge un fotbalist de success. A facut apoi kickbox, pentru o perioadă, dar a rămas o persoană paşnică şi nonviolentă.

Mai târziu a descoperit înotul, iar noul sport a intrat definitiv în inima sa şi l-a făcut să îşi dorească să îi înveţe şi pe alţii "limbajul" său.(w500)

Din 2010 face înot cu copii. La început doar cu câţiva, mai apoi cu din ce în ce mai mulţi. Numărul lor a crescut treptat şi la fel şi sufletul lui când vedea bucuria din ochii lor.De dragul sportului, a absolvit Facultatii de Educatie Fizica si Sport , dar a vrut mereu să facă mai mult, pentru oameni şi pentru copiii lor.

Astfel, a iniţiat mai multe acţiuni umanitare, a colaborat cu un centru al persoanelor cu dizabilități cu scopul de a-i ajuta pe cei de acolo prin hidroterapie, a demarat şi susţinut campania "Viaţă din sângele meu". În urma acestei campanii, care a adus împreună sute de donatori dornici de fapte bune, au fost salvate zeci de vieţi.

Dani susţine cu tărie un stil de viaţă sănătos şi are de gând să se implice şi în continuare în educarea tinerei generaţii.

Povestea lui Dani Sîrbu o aflaţi sâmbătă, 3 noiembrie 2018, de la ora 17.30, la TVR Timişoara la SELFIE.

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv iar ulterior mai jos.

4:00 Descoperă vestul

7:00 Timișoara CCE (R)

(Reluare)
 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara