loader
Foto

Galerie foto

Dani Sîrbu, tânărul care pune sângele în mişcare

Pe Dani Sirbu îl cunoaşte lumea mai degrabă ca organizator de acţiuni caritabile, decât ca instructor de înot.

 

Roxana Morun
Selfie

Cu toate astea face sport de la 4 ani. A început, ca mai toţi băieţii, cu fotbalul, sperând că va juca într-o echipa mare şi va ajunge un fotbalist de success. A facut apoi kickbox, pentru o perioadă, dar a rămas o persoană paşnică şi nonviolentă.

Mai târziu a descoperit înotul, iar noul sport a intrat definitiv în inima sa şi l-a făcut să îşi dorească să îi înveţe şi pe alţii "limbajul" său.(w500)

Din 2010 face înot cu copii. La început doar cu câţiva, mai apoi cu din ce în ce mai mulţi. Numărul lor a crescut treptat şi la fel şi sufletul lui când vedea bucuria din ochii lor.De dragul sportului, a absolvit Facultatii de Educatie Fizica si Sport , dar a vrut mereu să facă mai mult, pentru oameni şi pentru copiii lor.

Astfel, a iniţiat mai multe acţiuni umanitare, a colaborat cu un centru al persoanelor cu dizabilități cu scopul de a-i ajuta pe cei de acolo prin hidroterapie, a demarat şi susţinut campania "Viaţă din sângele meu". În urma acestei campanii, care a adus împreună sute de donatori dornici de fapte bune, au fost salvate zeci de vieţi.

Dani susţine cu tărie un stil de viaţă sănătos şi are de gând să se implice şi în continuare în educarea tinerei generaţii.

Povestea lui Dani Sîrbu o aflaţi sâmbătă, 3 noiembrie 2018, de la ora 17.30, la TVR Timişoara la SELFIE.

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv iar ulterior mai jos.

10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)

11:30 Satul meu (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara