loader
Foto

Galerie foto

Dăruirea, o cale care poate ajunge la mare înălţime

Săptămâna 9 – 15 ianuarie este dedicată de catre Lions Clubs International luptei împotriva foamei.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

“Nu uita să dăruieşti!", acesta este deviza guvernatorului Districtului 124 Lions Romania, doamna Daniela Holzheimer.

Despre programul de guvernare pentru anul 2017, despre continuarea proiectelor de succes pe care membrii cluburilor LIONS le-au desfăşurat în România, dar şi despre proiecte noi, vom discuta cu doamna Holzheimer, la “Ora regiunii”.

La finalul săptămânii trecute, trupa timişoreana The Weeekend Band a lansat videoclipul piesei “Strop de cafea”.

„În videoclip apar trei cupluri de actori de vârste diferite, iar povestea se învârte în jurul lor şi a relaţiei de cuplu cu probleme la început, dar, la final, dragostea învinge şi acesta este şi mesajul piesei: Love, Peace and Coffee!”, au declarat membrii trupei.

Poveştile legate de piesă, de filmarea videoclipului, dar şi câte ceva despre planurile pentru 2017 ni le vor spune chiar ei.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 11.01.2017 la ora 20.00, cu reluare joi 12.01.2017 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

22:00 Forum economic (R)

(Reluare)

23:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara