loader
Foto

Galerie foto

De ce iubim Timișoara

Iubesc Timișoara este un ONG ambițios care își dorește să ne reamintească de ce iubim Timișoara.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Unul din proiectele din acest final de an poartă numele asociației, IUBESC TIMISOARA, și este dedicat tinerilor, studenți sau proaspăt absolvenți, care au avut ocazia să vadă Timișoara cu alti ochi, de această dată prin lentila camerei de filmat.

Proiectul a constat în organizarea unor workshopuri care s-au desfășurt pe durata a 5 zile, în perioada 26-30 noiembrie. Totul s-a facut sub îndrumarea celor de la Timișoara Film Society.

Despre acest proiect si despre rezultatele lui vom discuta cu Narcis Constantinescu, de la Timisoara Film Society, cu Dani Serban si Alex Manderseit, participanti la proiect

La Casa Artelor a fost vernisată, la final de noiembrie, expoziția multimedia, COSMOTIC, a Liviei Mateiaș, cea care va veni la “Ora regiunii” să ne povestească despre cum s-a născut acest proiect.

Cosmotic este un termen echivalent universului interior, Cosmotic este totul și nimic, un univers evanescent, infinit și etern. Este asemeni fumului emanat de bețigașul parfumat, nu are un plan, nu urmărește coordonate și nu se ghidează după un traseu bine definit, este aspațial și atemporal. Cu toate acestea spontaneitatea, frumusețea și parfumul lui umplu spațiul, transcend timpul și creează armonie.

Cosmotic este universul interior care emană lumină. Expoziția Cosmotic invită publicul la introspecție, la liniște,la pauză și la întâlnirea cu sine.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 6.12.2017 la ora 20.00, cu reluare joi 7.12.2017 la ora 12.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara

(w882)

16:00 Prim plan obiectiv – direct

prima parte

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara