loader
Foto

Galerie foto

De Anul Nou, Balul Vienez de la Timișoara se vede la TVR3

Balul Vienez din Mica Vienă este o tradiţie readusă în viaţa culturală şi economică a Timişoarei.

 

Roxana Morun
Diana Bogea

Balul Vienez este un eveniment caritabil ce are scopul de a crea valori, atitudini, contexte sociale şi de a uni elitele acestui oras.

Un eveniment ce are rolul de a reînvia valorile unei epoci apuse ce a avut un rol marcant în cultura acestei părti de ţară, de a aşeza în făgaşul lor natural valorile societăţii româneşti şi a le integra în cultura europeană.

Acest eveniment, aflat la cea de-a doua ediţie, îşi doreşte să devină o tradiţie în viata Timişoarei, să evidenţieze mediul de afaceri reunit în zona Banatului, să devină principala punte de legatură între reprezentanţii de marcă ai societăţii româneşti şi reprezentanţii mediului de afaceri străin care activează în zonă şi să constituie, de ce nu, o ocazie pentru invitaţii de onoare din străinatate de a descoperi Banatul cu ce are el mai demn de oferit.

Imaginea: car TVR Timișoara- Dan Abagiu, Radu Ionescu, Iuliu Theer, Adrian Covaci. Regia de montaj: Lucian Bure. Postprocesare: Constantin Buță. Producător: Roxana Morun.

La Balul Vienez de la Timișoara s-au strâns peste 20.000 de lei și două donații anonime de câte 300 de euro fiecare.

Organizator: Fundaţia Balul Vienez de la Timişoara, Co-organizator: DWC – Clubul Economic German Banat, Partener: Fundaţia UNITED WAY, Partener media: TVR Timișoara

Invitați: Orchestra Spirit of Vienna, Matei Ioachimescu, Simina Ivan, Martin Breimschmid & Radio Kings Band, Alina Giurgiu.

Un amplu reportaj al evenimentului este difuzat de TVR3 în prima zi a noului an, miercuri 1 ianuarie 2014 de la ora 22.00. Materialul a fost difuzat în premieră la TVR Timișoara de Crăciun, miercuri 25.12 la ora 20.00.

(w882)

 

 

7:00 Baschet (R)

(Reluare)

9:00 Întâlniri esențiale (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara