loader
Foto

De dragoste ... de Dragobete

Cupluri îndrăgite din lumea muzicii populare vin în studioul TVR Timişoara să ne împărtăşescă prin cântec şi joc povestea lor de dragoste.

 

Felicia Stoian
Diana Bogea
Cântec și poveste
Cântecul de acasă

Dragobetele, zeul iubirii la români căruia i se mai spune în tradiţia populară și fiul al Babei Dochia, se regăseşte şi în emisiunea de la TVR Timişoara.

Carmen Popovici şi Sorin Dumbravă, Cornelia Căprariu şi Traian Roman, Ramona şi Petrică Viţa ne vor spune povestea lor de iubire şi ne vor desfăta sufletul cu cele mai frumoase cântece de dragoste.

Alături de ei celebri maestri coregrafi Brînduşa şi Nicolae Stanescu ne demonstreză că şi în paşii jocului popular gasim iubirea. Ei sunt un adevărat model pentru tânăra generaţie.

Emisiunea se difuzează în direct pe TVR Timișoara marți 24.02.2015 de la ora 21,00.

17:30 Arhiva TVR Timișoara

18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara