loader
Foto

Galerie foto

De la mic la mare… fotbal

Dacă la futsal Timișoara are un parcurs impecabil, deși revine în primul eșalon după o pauză de cinci ani, fotbalul mare oferă suporterilor evoluții contradictorii și greu de anticipat.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

ACS Poli dă piept cu un adversar pe care orașul l-a ”antagonizat” în istorie, Dinamo București, și care la rându-i nu pare să traverseze o perioadă fastă.

Orgoliilor vechi și mizei sportive a oricărei confruntări cu ”câinii” se adaugă și devenitul obicei ca bucureștenii să alinieze la start jucători crescuți de Banatul fotbalistic.

În studioul TVR Timișoara vine profesorul Jackie Ionescu, ale cărui episoade în disputa cu Dinamo de-a lungul vremii au devenit notorii și Dorin Goga, jucătorul lui Poli pe care Florin Marin și l-ar fi dorit în teren la meciul de pe Dan Păltinișanu, dar care se află în recuperare după o accidentare mai veche.

Partea secundă analizează startul fuminant al echipei de futsal a Timișoarei, Informatica, cu victorii pe linie la primul sezon în elita acestei dicipline în România. O performanță lădabilă chiar dacă echipa bănățeană nu a întălnit încă în meci direct contracandidatele la titlu.

Omul-orchestră vine în studio: Robert Lupu e antrenorul- jucător al ”Informaticienilor”, devenind și selecționer al României la futsal, după ce predecesorul său la cârma naționalei, Zoltan Jakab, a ratat calificare la Europeanul de anul viitor

Emisiunea "În Prelungiri" este transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 7.11.2015 de la ora 17.00, cu redifuzare pe ambele canale duminică 8.11.2015 de la 1.45. Vă reamintim că începând din 20.10.2015 postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

12:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)

13:00 Tur ghidat (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara