loader
Foto

De Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena la "Cântec și Poveste"

Nume sonore ale folclorului românesc de Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena: Elena Jurjescu, Ştefan Constantin Moacă şi trompeta de aur a României - Constantin Gherghina!

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

În preajma sărbătorii Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena, aducem prinos de cântec popular cu doi solişti îndrăgiţi ai melosului bănăţean din familia Ansamblului Profesionist Banatul din Timişoara, urându-le totodată la Mulţi Ani: Elena Jurjescu şi Ştefan Constantin Moacă.

Nu uităm să aducem un omagiu trompetei de aur a României – Constantin Gherghina prin momentele de aducere aminte din arhiva Teleziunii Române. Tabloul folcloric este completat de artistul Tiberiu Ceia.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3  joi 26.10.2017, de la ora 19.00, iar pe TVR Timişoara vineri 28.05.2017 de la ora 19.00. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)

18:30 Monocrom

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara