loader
Foto

Galerie foto

Debutul sezonului la fotbal și rugby la "În Prelungiri"

După pregătirile de iarnă echipele de fotbal și rugby sunt gata de noul sezon.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

UPDATE: Ediția din 1 martie este disponibilă online pe TVR+

La început de martie, emisiunea "În Prelungiri" vine cu detalii despre debutul sezonului fotbalistic de primăvară în ligile intâi şi a doua. Foştii jucători reprezentativi pentru fotbalul românesc şi din Banat, Miroslav Giuchici şi Florin Bătrânu analizează şi apropiatele alegeri pentru președenţia F.R.F. precum şi situaţia de la echipa naţionala

În partea a doua, antrenorul campioanei naţionale la rugby Dannie de Villiers, alături de componenţii echipei Alexandru Ţăruş şi Eugen Căpăţână, oferă detalii despre ineditul cantonament efectuat în pauza competiţională. Este abordat şi subiectul recentei calificări a echipei naţionale de rugby la Cupa Mondială.

Emisiunea se difuzează concomitent pe TVR Timișoara și TVR3 sâmbătă 1.03.2014 la ora 17.00, cu reluare pe ambele canale sâmbătă 1.03.2014 la ora 23.30 și luni 3.03.2014 la ora 15.30.

(w882)

13:00 Tur ghidat (R)

(Reluare)

13:30 Istorii ascunse (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara