loader
Foto

Galerie foto

Decisivul Potaissa Turda – Politehnica Timişoara la TVR Timişoara şi TVR HD

Istoria confruntărilor recente la handbal între Timişoara şi Turda îşi consumă un nou episod.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Partida care decide semifinalista actualei ediţii a Ligii Zimbrilor se va disputa joi de la ora 18 pe terenul ardelenilor.

Deşi alb-violeţii au obţinut bronzul ediţiei trecute de campionat chiar in fieful Potaissei, statistica ultimelor confruntări este de partea Turdei.

Pero Milosevic şi compania par să fi ales această confruntare, în ultima etapă din sezonul regulat, tehnicianul muntenegrean folosind o formulă tânară în disputa pierdută la Suceava.

Această infrângere a facut ca Timişoara să termine pe locul 7 şi să evite CSM Bucureşti în drumul către a doua semifinală consecutivă. Numai că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg şi Timişoara a suferit o severă corecţie în prima partidă de la Turda, scor 31-22.

Bănăţenii au intors rezultatul la capătul unei partide dramatice şi tensionate, scor 30-29, ducând sfertul de finală în decisiv.

Potaissa Turda - SCM Politehnica Timişoara se joacă joi de la ora 18 şi va fi transmisă în direct de TVR Timişoara si TVR HD.

Sursa foto:Tion

(w882)

11:30 Lumea de aproape (R)

(Reluare)

12:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara