loader
Foto

Galerie foto

Decontul lui Stanciu

La capătul unui sezon catastrofal, ACS Poli Timişoara a suferit a doua retrogradare în eşalonul secund în scurta istorie a clubului altoit pe structura Recaşului.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Nimic nu anunţa, la revenirea pe prima scenă sub conducerea lui Dan Alexa în toamna anului trecut, parcursul dezamăgitor la capătul căruia echipa a pierdut nu doar bătălia pentru menţinerea în primul eşalon, ci şi pe aceea cu proprii jucători, conducători sau suporteri.

Abandonată rând pe rând, mai întâi financiar de autorităţi sub presiunea Curţii de Conturi, apoi de conducătorii care şi-au prezentat în lanţ demisiile şi de antrenorii exilaţi de la club în absenţa rezultatelor, ACS Poli a trăit agonizant finalul de sezon sub presiunea propriilor jucători care ameninţau clubul.

Ultimele tentative de a redresa corabia sub comanda lui Ionuţ Popa, sortite la rându-le eşecului, au adâncit şi mai mult impotenţa clubului de a găsi combustia necesară revirimentului.

Apoi, peste toate s-a aşternut liniştea, în context electoral nimeni nefiind dispus să deconteze în vreun fel dezastrul.(w500)

Cei rămaşi la echipă au trimis timid săgeţi spre cei care au condus în tot acest timp echipa, aruncându-le în cârcă bună parte a neîmplinirilor.

Iar cei din urmă au ales mai degrabă să tacă sub presiunea unui decont greu de digerat.

Daniel Stanciu, fostul manager sportiv al grupării viola vine în direct sâmbătă, 11 iunie, de la ora 17.00, “În prelungiri” pentru un demers obligatoriu, decontul…

Emisiunea "În Prelungiri" este transmisă înregistrat pe TVR 3 sâmbătă 11.06.2016 de la ora 17.00, cu redifuzare TVR Timișoara și TVR3 duminică 12.06.2016 de la 1.45. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

4:00 Descoperă vestul

7:00 Izolați în România (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara