loader
Foto

Demonstrații de stradă pentru consolidarea statului de drept

Aproape 5 000 de oameni au ieşit în Piaţa Victoriei din Timișoara pentru a-şi manifesta nemulţumirile şi revolta faţă de proiectele de ordonanţă de Guvern privind graţierea si modificarea Codului Penal.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Protestul a fost iniţiat pe reţelele de socializare, iar în centrul oraşului peste 1500 de timişoreni au semnat “Petiţia în vederea consolidării statului de drept” prezentată de organizatorii acţiunii.

Vorbesc despre cauza protestelor de duminică şi despre ce urmează la Ediţia de vest, astăzi de la ora 18:30 la TVR Timişoara, invitații Tiberiu Pfiszter (organizator protest Timişoara), Horia Şerban Ungur (avocat) și Radu Nicosevici (preşedinte Academia de Advocacy).

Emisiunea "Ediţia de Vest" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, luni 23.01.2017, de la ora 18:30, cu reluare marți 24.01.2017 la ora 11:00. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului TVR Timișoara.

 

3:00 Descoperă vestul

7:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara