loader
Foto

Demonstrații de stradă pentru consolidarea statului de drept

Aproape 5 000 de oameni au ieşit în Piaţa Victoriei din Timișoara pentru a-şi manifesta nemulţumirile şi revolta faţă de proiectele de ordonanţă de Guvern privind graţierea si modificarea Codului Penal.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Protestul a fost iniţiat pe reţelele de socializare, iar în centrul oraşului peste 1500 de timişoreni au semnat “Petiţia în vederea consolidării statului de drept” prezentată de organizatorii acţiunii.

Vorbesc despre cauza protestelor de duminică şi despre ce urmează la Ediţia de vest, astăzi de la ora 18:30 la TVR Timişoara, invitații Tiberiu Pfiszter (organizator protest Timişoara), Horia Şerban Ungur (avocat) și Radu Nicosevici (preşedinte Academia de Advocacy).

Emisiunea "Ediţia de Vest" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, luni 23.01.2017, de la ora 18:30, cu reluare marți 24.01.2017 la ora 11:00. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului TVR Timișoara.

 

18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)

18:30 Monocrom

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara