loader
Foto

Despre situația spitalelor mici, la "Ediția de Vest"

În ediţia din 1 februarie, am vorbit despre problemele cu care se confruntă spitalele mici din vestul ţării, mai exact spitalele orăşeneşti şi cele municipale.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

La "Ediţia de Vest" vorbim despre problemele cu care se confruntă spitalele mici din vestul ţării, mai exact spitalele orăşeneşti şi cele municipale.

Cum reuşesc să reziste, cum reuşesc să îi ţină pe medici în spitale, care sunt soluţiile pentru obţinerea de fonduri, cum funcţionează aceste instituţii sanitare?

Sunt câteva din întrebările la care încercăm astăzi să găsim răspuns împreună cu Dr. Codruţa Bungău (manager Spitalul orăşenesc Deta) și Dr. Nicolae Ferdean (director medical Spitalul orăşenesc Jimbolia).

Emisiunea "Ediţia de Vest" se difuzează în direct, simultan pe TVR Timișoara şi TVR 3, luni 1.02.2016, de la ora 17:00, cu reluare pe ambele canale marţi 2.02.2016 la ora 00:30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

3:00 Descoperă vestul

7:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara