loader
Foto

Despre problemele cadrelor militare după trecerea în rezervă

Luni, 20.03.2017, la Ediţia de vest de la ora 18.30 vom discuta despre problemele cadrelor militare după trecerea în rezervă.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Care este nivelul pensiei pe care o primesc, care este situatia cadrelor rănite în teatrele de operaţiuni, dacă au rămas cu handicap?

Care este situaţia urmaşilor celor care au căzut pe front? Există asociaţii (sindicate) care apără drepturile militarilor?

Invitați în studio sunt General de brigada (r) Mihai Ciungu (preşedinte filiala Timiş, Asociaţia Naţională a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere), Col. de justiţie (r) Ioan Orosz (purtător de cuvânt, filiala Timiş, Asociaţia Naţională a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere) și Col (r) Gheorghe Negruţ (vicepreşedinte filiala Timiş, Asociaţia Naţională a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere).

Emisiunea "Ediţia de Vest" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, luni 20.03.2017, de la ora 18:30, cu reluare marți 21.03.2017 la ora 11:00. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului TVR Timișoara.

3:00 Descoperă vestul

7:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara