loader
Foto

Despre sănătate şi miraculoasa putere a muzicii

La început de an toată lumea ne urează sănătate. Acesta pare să fie lucrul cel mai important.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Fără sănătate nimic din toate celelalte lucruri nu sunt uşor de dus la bun sfârşit. Cum facem ca această dorinţă a tuturor să se îndeplinească?

Prof. dr. Dan Gaiţă, medic primar cardiolog, preşedinte al Fundaţiei CardioPrevent, coordonator naţional de prevenţie cardiovasculară, preşedinte fondator al Fundaţiei Române a Inimii, membru în bordul World Heart Federation şi cadru didactic la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara face parte dintr-o echipă care gândeşte pe termen lung.

Ideea principală e că este mai simplu să prevenim, decât să tratăm. Şi cu siguranţă mai ieftin. Cu Dan Gaiţă vom discuta despre câteva inedite proiecte legate de sănătate.

Dominic Samuel Fritz este creatorul Timisoara Gospel Project, un cor cu viaţă de fluture, care i-a uimit deja pe timişoreni.

După concertele cu Timisoara Gospel Project a urmat un alt proiect, la fel de frumos, Gospel fără bariere.

De 3 ani însa, la fiecare început de an, Dominic Samuel Fritz vine în România pentru a susţine un concet de colinde. Ineditul acestui concert stă în faptul ca este un sing -along concert. Adică, un concert în care publicul este invitat să cânte alături de muzicieni.

Despre concert, despre bucuria de a cânta şi a face bine şi despre miraculoasa putere a muzicii, vom discuta chiar cu Dominic.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 6.01.2016 la ora 20.00, cu reluare joi 7.01.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

1:00 În prelungiri (R)

(Reluare)

2:30 Lumea de aproape (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara