loader
Foto

Despre vacanţe viitoare şi visuri împlinite

Târgul de Turism “Vacanţa” are loc la Timişoara, în perioada 4-6 martie.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România împreună cu Agenţia de Publicitate şi Marketing Atu Advertising organizează, la Centrul Regional de Afaceri, cel mai mare eveniment de profil din vestul ţării.

Participă peste 25 de agenţii de turism iar pachetele de concedii din perioada târgului vor avea reduceri între 10% şi 50%. Va exista şi o tombolă cu premii în valoare de 7 000 de euro iar participanţii au şansa de a câştiga excursii în ţară şi în străinătate sau vouchere de reduceri.

Amănunte aflăm, în direct, dinspre doamnele Raluca Ungureanu şi Raluca Dobrescu.

Asociaţia “Dialoguri Contemporane” organizează seria de întâlniri “Eşti ceea ce visezi. Urmează-ţi visele!” Cea dintâi ediţie a avut loc la mijlocul lunii februarie, iar în legătură cu următoarele vă vom informa în timp util.

Asociaţia organizatoare a fost, cândva, un vis... Visul doamnei Gabriela Ciucă de-a aduna laolaltă oameni interesanţi, deschişi, curajoşi, cu idei novatoare şi numai bune de pus în practică.

Detalii primim, în direct, de la Daniela Trif, cenzor al Asociaţiei “Dialoguri Contemporane” şi de la psihoterapeutul Aurelia Macavei.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, marți 1.03.2016 la ora 20.00, cu reluare miercuri 2.03.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

1:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

2:30 Europa 360 (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara