loader
Foto

Din inimă, de la copii pentru copii | VIDEO

Sunt la vârsta la care mulți dintre colegii lor își petrec timpul în parc, în mall-uri sau în cluburi. Ei, însă, au ales să devină îngerii păzitori ai unor copilași cu malformații cardiace. Mai mulți elevi de la Colegiul National C.D. Loga din Timișoara se pregătesc, în mod voluntar, în timpul lor liber pentru un spectacol cu scop caritabil.

 

“Logan pentru viata” este proiectul menit să strângă fonduri care vor facilita intervențiile chirugicale cardiace, pentru copiii cu boli de inimă.

Spectacolul elevilor va avea loc la finalul acestei luni, la Filarmonica Banatul. Tot acolo, elevii vor avea și o expoziție de pictură, cu vânzare.

 

11:30 Tur ghidat (R)

(Reluare)

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara