loader
Foto

DNA la control în Caraş Severin

Procurorii DNA au percheziţionat marţi birourile vepreşedintelui Consiliului Judeţean, Ionesie Ghiorghioni, iar joi pe cele ale preşdintelui CJ, Sorin Frunzăverde, în două anchete diferite.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Ghiorghioni este cercetat în arest preventiv iar Frunzăverde sub control judiciar.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, liberalul Ionesie Ghiorghioni, a fost prins în flagrant în timp ce lua mită 20.000 de lei, chiar în biroul său de la Consiliul Judeţean.

Banii primiţi drept mită de vicepreşedintele CJ Caraş-Severin în biroul său erau ascunşi între filele unei reviste şi reprezentau 10 la sută din valoarea unui contract atribuit preferenţial firmei care a făcut lucrările de deszăpezire pe drumurile judeţene din Caraş-Severin.

La două zile distanță, procurorii DNA Bucureşti au descins în biroul lui Frunzaverde dar şi la locuinţa acestuia. Procurorii suspectează că preşedintele Sorin Frunzăverde ar fi făcut presiuni asupra primarilor din judeţ pentru a mobiliza alegătorii la urne ca să voteze cu Klaus Iohannis.

Invitați în studio sunt Cristian Franţ- jurnalist și Cosmin Bolsin- avocat.

Emisiunea se difuzează în direct, simultan pe TVR Timișoara şi TVR 3 luni 18.05.2015 la ora 17:00, cu reluare pe TVR3 marţi 19.05.2015 la ora 00:30.

 

3:00 Descoperă vestul

7:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara