loader
Foto

Doamne cochete, pe biciclete. La Lugoj

Peste 200 de persoane, femei şi bărbaţi, au participat la acţiunea Skirtbike organizată în cadrul campaniei Lugojul Pedalează.

 

Telejurnal Regional TVR Timișoara

Platoul Casei de Cultură a Sindicatelor a găzduit acţiunea Skirtbike, organizată în premieră la Lugoj. Gătite cu rochiţe şi fustiţe, cu flori la ghidon, doamnele şi domnişoarele au făcut furori între cei peste 200 de participanţi.

Programul a început cu prezentarea evenimentului, apoi pe baza numerelor de bicicletă s-a tras la sorţi primul premiu, două bilete la cinematograf.

Evenimentul a continuat pe ritmuri de Zumba. A urmat premiul pentru cea mai chic bicicletă, câștigătoarea alegând să-și doneze premiul, un coș de bicicletă.

După încă o rundă de Zumba, organizatorii au anunțat câștigătoarea marelui premiu, Miss Skirtbike 2015 Lugoj. Eli Stancu este o prezenţă obişnuită a turelor de pedalat și a câştigat o şedinţă foto. Cu aceată ocazie a fost anunţată şi lansarea unei noi publicaţii în Lugoj.

La sfârșitul programului, s-au împărțit pentru toți cei prezenți tricouri tematice puse la dispoziție de publicația Cetățeanul, un nou ziar care va apărea în Lugoj. Evenimentul s-a încheiat cu o paradă pe străzile Lugojului.

Reporter și imagine: TEN TV Lugoj.

Ştirile TVR Timişoara se difuzează zilnic de la orele 18,20 și 21,30 (de la ora 21,30 sunt transmise şi în limbaj mimico- gestual).

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

13:30 Europa 360 (R)

(Reluare)
 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara