loader
Foto

Două campionate mondiale de dans sportiv, în weekend, la TVR 3 şi TVR Timişoara | VIDEO

Pentru prima oară în istorie, România găzduieşte un campionat mondial de seniori! Peste 1.500 de sportivi sunt aşteptaţi la Sibiu, la cel mai important eveniment de dans sportiv al anului în ţara noastră, Transylvanian Grand Prix. Galele finale pentru Campionatul Mondial de Adulți Latino şi Campionatul Mondial de Junior II Standard se văd live la TVR 3 şi TVR Timişoara, pe 4 şi 5 noiembrie, de la ora 19.00.

 

Florin Mihoc

.
Transylvanian Grand Prix aduce la Sibiu, în acest weekend, peste 1500 de sportivi din peste 42 de națiuni pentru cel mai important eveniment de dans sportiv ce are loc anul acesta în România. Openul de dans sportiv ce va avea loc la Sala Transilvania din Sibiu este structurat pe categorii de vârstă, plecând de la 6 ani până la adulți, care vor performa în cele trei zile de concurs. Prima dintre competiții este dedicată sportivilor care practică dansul sportiv ca hobby și celor ce corespund categoriilor de experiență E și D. A doua parte a competiției este dedicată calificărilor participanților de la World Open şi cele două campionate mondiale, urmând ca în ultima parte a evenimentului să se desfășoare finalele celor mai așteptate competiții din eveniment.

Telespectatorii TVR 3 şi TVR Timişoara văd în direct cele două finale, sâmbătă, 4 noiembrie, respectiv duminică, 5 noiembrie, de la ora 19.00.

(w882) Andra Pacu

În premieră în România, clubul Fantasy Dance aduce la Sibiu Campionatul Mondial de Adulți Latino, cel mai important și așteptat campionat mondial din an, alături de Campionatul Mondial de Junior II Standard, WDSF Open Tineret Standard și Latino și WDSF World Open Standard și Latino.

„Anul acesta, Transylvanian Grand Prix are o încărcătură specială pentru România și români, deparece nu mai puțin de 6 sportivi vor păși pe ringul de dans și în lupta pentru finală și titlul mondial. Marius Andrei Bălan dansează pentru prima dată un campionat mondial acasă; acesta dansează împreună cu partenera sa, pentru Germania. Diandra Illeș o altă româncă, reprezintă Spania, alături de partenerul său, iar România va fi reprezentată de 2 perechi care se află astăzi printre primele perechi din topul mondial la categoria adulți latino, Paul Moldovan – Cristina Tătar și Alexandru Miculescu – Andra Păcurar. Alex și Andra sunt campionii României la categoria adulți latino și speră să reușească și în acest an clasarea în finală”, sintetizează Daniela Apației, organizatorul evenimentului, importanţa competiţiei pentru români.

(w882) Andra Pacu

Pe lângă sportivii veniți la Sibiu din toată lumea, Transylvanian Grand Prix aduce în capitala dansului sportiv peste 60 de arbitri și oficiali internaționali și peste 50 de arbitri și oficiali români, alături de președintele Federației Române de Dans Sportiv, Vasile Gliga, care este și membru în prezidiul Federației Mondiale de Dans Sportiv.

„Un campionat mondial de dans sportiv e mai mult decât competiția supremă a oricărei discipline sportive. E deopotrivă bucuria celor care dau ce au mai bun în ring pentru a fi primii în lume și a celor care îşi răsfață privirea cu frumusețea lor. Pentru noi, Televiziunea Română, e onorant să fim mijlocitorii acestei sărbători! Povestea fiecărei perechi, spusă pe muzică, va pleca din Sibiu și depinde doar de telespectator să o lase să pătrundă înăuntru!”, este invitaţia lui Florin Mihoc, producător TVR şi, totodată, cel care se va afla în faţa microfonului de comentator pentru telespectatorii TVR 3 şi TVR Timişoara, sâmbătă şi duminică seară.

 

21:30 Minorităţi (R)

(Reluare)

22:00 Cântecul de acasă (R)

(Reluare)
 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Serenade după șase ani de facultate | VIDEO

Serenade după șase ani de facultate | VIDEO

publicat: vineri, 10 mai 2024

Serenadele Studențești sunt un eveniment deosebit. Urmărim un mic concert realizat de către studenții anului VI de la Facultatea de Medicină și ...

Marko Adzic: Actor de film | VIDEO

Marko Adzic: Actor de film | VIDEO

publicat: joi, 09 mai 2024

Joi, 9 mai, de la ora 14:00, la TVR Timișoara, urmărim o emisiune dedicată actorului Marko Adžić.

 

#tvrtimisoara