loader
Foto

Galerie foto

Dragobetele sărută fetele

De Dragobete ... cu Ramona şi Petrică Viţa, Cornelia Căprariu şi Traian Roman, Carmen Popovici şi Sorin Dumbravă, Brînduşa şi Nicolae Stănescu.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

„Dragobetele sărută fetele” - în credinţa populară Dragobetele este un fecior chipeş care la cap de primăvară (24 februarie) vestea logodna tuturor animalelor, păsărilor şi a tinerilor necăsătoriţi.

Îmbrăcaţi în straie de sărbătoare fetele şi feciorii se întâlneau în faţa bisericii şi împreună plecau să caute flori de primăvară iar feciorii încercau să-şi sărute aleasa inimii ...(w500)

Sărbătorim şi noi la Cântec şi Poveste dragostea împreună cu îndrăgite cupluri din lumea muzicii populare: Carmen Popovici şi Sorin Dumbravă, Ramona şi Petrică Viţa, Cornelia Căprariu şi Traian Roman, Brînduşa şi Nicolae Stănescu dar şi mai tinerii dansatori, familiile Şipoş şi David.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3, joi 25.02.2016 de la ora 20.00, cu reluare vineri 26.02.2016 la ora 4.30, iar pe TVR Timișoara duminică 28.02.2016 de la ora 19.00, cu reluare luni 29.02.2016 de la ora 10.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

17:30 Arhiva TVR Timișoara

18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara