loader
Foto

Galerie foto

Dragobetele sărută fetele

De Dragobete ... cu Ramona şi Petrică Viţa, Cornelia Căprariu şi Traian Roman, Carmen Popovici şi Sorin Dumbravă, Brînduşa şi Nicolae Stănescu.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

„Dragobetele sărută fetele” - în credinţa populară Dragobetele este un fecior chipeş care la cap de primăvară (24 februarie) vestea logodna tuturor animalelor, păsărilor şi a tinerilor necăsătoriţi.

Îmbrăcaţi în straie de sărbătoare fetele şi feciorii se întâlneau în faţa bisericii şi împreună plecau să caute flori de primăvară iar feciorii încercau să-şi sărute aleasa inimii ...(w500)

Sărbătorim şi noi la Cântec şi Poveste dragostea împreună cu îndrăgite cupluri din lumea muzicii populare: Carmen Popovici şi Sorin Dumbravă, Ramona şi Petrică Viţa, Cornelia Căprariu şi Traian Roman, Brînduşa şi Nicolae Stănescu dar şi mai tinerii dansatori, familiile Şipoş şi David.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3, joi 25.02.2016 de la ora 20.00, cu reluare vineri 26.02.2016 la ora 4.30, iar pe TVR Timișoara duminică 28.02.2016 de la ora 19.00, cu reluare luni 29.02.2016 de la ora 10.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

14:00 Descoperă vestul (R)

(Reluare)

14:30 Cap de afiș

 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara