loader
Foto

"Drumuri aproape": hoinăreală cu țoacla pe coclauri | VIDEO

Revedem o ediție de colecție “Drumuri aproape” despre călătoria la Sasca. Nu puteam găsi o destinație mai faină și atât de accesibilă. Apoi au mai urmat altele și altele, una mai faină ca alta, și de fiecare dată am experimentat o noutate.

 

Diana Bogea
Drumuri aproape

Am făcut rafting și tiroliană, am mers pe tunele și la Lacul Dracului, am văzut în plină splendoare Ochiul Beiului și Cascada Beușnita. Și când credeam că nimic nu mai mai poate uimi pe aici, am aflat că zona va găzdui Sasca Mountain Bike Race, adică, în traducere liberă, un fel de hoinăreală cu țoacla pe coclauri.

Puteam să rezist unei asemenea tentații? Mai ales că nu e singura, mai am în plan și o vizită la “căsuța de turtă dulce” a Ilenei Mavrodin, arhitecta care a renunțat la viața din Canada pentru a construi case de pământ în România.

.

9:00 Cult@art (R)

(Reluare)

10:00 Minorități (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara