loader
Foto

Galerie foto

Duelul pentru promovare la fotbal Reşiţa – Timişoara, etapa pe autorităţi

Echipele din eşalonul secund la fotbal se pregătesc de faza playoff-ului, acolo unde se decide promovata seriei.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Dacă pentru Metalul Reşiţa ultima etapă a sezonului regulat e prilej de odihnă înaintea ultimelor bătălii, ACS Poli Timişoara, liderul la zi, are deplasare dificilă în fieful revelaţiei ultimelor etape, FC Olt.

În studioul emisiunii disputa se poartă la cel mai înalt nivel: primarul Timişoarei, Nicolae Robu şi cel al Reşiţei, Mihai Stepanescu.

Cunoscuţi drept cei mai fervenţi susţinători ai propriilor grupări fotbalistice, cei doi primari creionează strategiile pentru sezonul în desfăşurare, dar şi pentru viitor.

Chiar dacă formula de start s-a restrâns după surprinzătorea retragere a Farului Constanţa, Superliga de rugby debutează cu două superpartide: Timişoara Saracens RCM UVT- Steaua Bucureşti şi CSM Baia Mare- CSM Bucureşti.

Reveniţi cu noutăţi la toate nivelele, echipament, denumire şi lot, deţinătorii Cupei României revin pe Dan Păltinişanu în faţa propriilor fani.

Partea a doua a emisiunii îi aduce în studio pe Sosene Anesi, singurul All Blacks din lot, Valentin Popârlan, unul dintre Stejarii Timişoarei şi Attila Brosovszky, manager general.

Emisiunea "În prelungiri" se difuzează simultan pe TVR Timișoara și TVR3, în direct sâmbătă 28.03.2015 de la ora 17.00 şi în reluare duminică 29.03.2015 de la ora 1.45.

(w882)

13:30 Europa 360 (R)

(Reluare)

14:00 Descoperă vestul (R)

(Reluare)
 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara