loader
Foto

Galerie foto

EcoStuff schimbă fața orașului

După ce au construit podul de PET-uri şi ne-au propus să facem din Timiş cel mai curat judeţ din ţară în 1000 de zile, cei de la EcoStuff ne-au obişnuit cu lucruri inedite.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

De data aceasta ei propun timişorenilor să schimbe faţa oraşului, mai exact a pietonalei de pe strada Mărășești.

Timișorenii sunt încurajați să vină cu propuneri de tablouri mozaic realizate din capace de plastic, care vor fi expuse pe strada pietonală Mărășești din Timișoara.

„Schimbăm pietonala” este primul pas al proiectului „Urban Intervention TM” care presupune redarea temporară către comunitate a unor spații din Timișoara, sub formă de artă mai mult sau mai puțin convențională.

La finalul concursului vor fi alese șapte lucrări câștigătoare, care vor fi instalate în 9 mai, de Ziua Europei, pe pietonală, unde vor putea fi văzute până în data de 24 mai.

Ne va fi alături cu amănunte despre proiect, dar şi despre “Let’s do it, Timiş!”, Radu Rusu , preşedintele EcoStuff.

Andrea Gavriliu este actriță și coregrafă. O minte limpede și originală în teatrul românesc. Ea este autoarea spectacolului fenomen ,,Zic-Zac”, un debut în coregrafie care i-a adus Premiul special al juriului UNITER pentru teatru-dans, în 2014.

Andrea Gavriliu a lucrat cu nume mari ale scenei din România: Andrei Şerban, Radu Afrim sau Mihai Măniuţiu. Acum repetă la Teatrul German din Timişoara pentru premiera spectacolului “Hotel PM” , care îi va purta semnătura. Despre teatru, dans şi despre creaţie în general, o să povestim la “Ora regiunii” chiar cu Andrea Gavriliu.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, luni 23.02.2015 la ora 20.00, cu reluare marți 24.02.2015 la ora 11.30.

(w882)

 

7:30 Actual Regional (R)

(Reluare)

9:00 Cap de afiș (R)

(Reluare)
 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara