loader
Foto

Firme care au rezistat un sfert de veac

Luni, 25 ianuarie, de la ora 17.00, la "Ediţia de Vest" am vorbit despre economie.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Cea mai mare parte a celor care au avut curajul ca în 1990 să-şi deschidă o firmă nu mai sunt acum pe piaţă sau au alte afaceri.

Regiunea Vest are cel mai mic număr de firme înfiinţate în primii ani ai democraţiei româneşti şi care au rezistat până în prezent.

Despre motivele şi domeniile în care afacerile au rezistat, dar şi ce tip de afaceri nu funcţionează discutăm cu Radu Dimeca (administrator firmă) și conf. univ. dr. Ovidiu Bunget (FEEA, Universitatea din Timișoara).

Emisiunea "Ediţia de Vest" se difuzează în direct, simultan pe TVR Timișoara şi TVR 3, luni 25.01.2016, de la ora 17:00, cu reluare pe ambele canale marţi 26.01.2016 la ora 00:30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

3:00 Descoperă vestul

7:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara