loader
Foto

"Ediția de Vest": RCA-ul blochează transportul

RCA-ul mai scump şi accizele pe combustibil i-au scos pe transportatori în stradă săptămâna trecută.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Bucureştiul a fost paralizat mai multe ore. Protestele nu s-au încheiat cu concluzii clare, aşa că transportatorii ameninţă cu noi mitinguri.

Încercăm să aflăm care sunt soluţiile reale pentru ieşirea din impas, ce vor transportatorii şi cât de mult sunt dispuşi asiguratorii să cedeze.

Invitați în studio sunt Miron Sporea (vicepreşedinte Asociaţia Patronală a Transportatorilor din Europa), Octavian Sabău (membru în consiliul de administraţie APTE) și conf. univ. dr. Flavia Barna (Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor).

Emisiunea "Ediţia de Vest" se difuzează în direct, simultan pe TVR Timișoara şi TVR 3, luni 21.12.2015, de la ora 17:00, cu reluare pe ambele canale marţi 22.12.2015 la ora 00:30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

7:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)

8:00 Harta secretă (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara