loader
Foto

"Ediția de Vest": Revoltă la Sacoșu Turcesc, Timiș

Oamenii din localitatea timișeană Sacoşu Turcesc sunt nemulțumiți de faptul că mai multe familii din satul învecinat le defrișează pădurile, aflate într-o arie protejată.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Localnicii au reușit să-i prindă chiar în momentul în care încărcau în căruțe zeci de copaci taiați. I-au dat pe mana autorităților, însă toți sunt cercetați în stare de libertate.

Situația datează de ani de zile iar oamenii au ajuns în pragul disperării. Hoții sunt din localitatea învecinată Berini și intră în pădurile aflate în aria protejată Lunca Poganișului și taie arborii făra să țină cont de amenzile și dosarele penale care curg pe numele lor.

Discutăm despre această situație împreună cu Cătălin Spânu (consilier local Sacoșu Turcesc), Daniela Crainic (reprezentant ONG) și Aristotel Vișoiu (inspector șef ITRSV Timiș).

Emisiunea se difuzează în direct, simultan pe TVR Timișoara şi TVR 3 luni 23.02.2015 la ora 17:00, cu reluare pe TVR3 marţi 24.02.2015 la ora 00:30.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS si Android.


7:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)

8:00 Harta secretă (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara