loader
Foto

Galerie foto

Ediție specială “Europa 360”: reportaje produse de TVR Timișoara (prima parte)

În această săptămână vă invităm să vizionați o ediție specială a emisiunii “Europa 360”, care include reportajele produse de TVR Timișoara în cel mai recent sezon al proiectului de Cetățenie Europeană.

 

Europa 360°

Studii recente au demonstrat că astmul, alergiile și alte boli ale societății moderne sunt legate de calitatea spațiilor de locuit. Soluția este renunțarea la folosirea materialelor prelucrate chimic și folosirea, acolo unde este posibil, de materiale naturale. Casele de pământ revin în atenția noilor generații de arhitecți.

Irina Onescu a lăsat Bucureștiul și o promițătoare carieră în televiziune pentru a se muta în satul Petriș din județul Arad. Pentru că dorea să contribuie la schimbarea în bine a comunei a candidat la Primărie și a câștigat într-un mod propriu, simplu și non-conformist, direct și fără false promisiuni, pe Facebook.

Urmăriți un proiect TVR Timișoara și Circom Regional finanțat de Parlamentul European.(w500)

Această ediție a emisiunii “Europa 360” este difuzată:

- duminică 6.05.2018 de la ora 12:00 pe TVR3

- duminică 6.05.2018 de la ora 18:30 pe TVR Timișoara

- marți 8.05.2018 de la ora 13.30 pe TVR Moldova

- sâmbătă 12.05.2018 de la ora 11:00 pe TVR Timișoara

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Emisiunea poate fi vizionată și mai jos.

3:30 Minorităţi în limba sârbă (R)

(Reluare)

4:00 Descoperă vestul

 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara