loader
Foto

Galerie foto

Ediţie de Sărbătoare la "În prelungiri"

Ediţia de sâmbătă, 7 aprilie, e una specială nu doar pentru că e difuzată în preajma celei mai importante sărbători a creştinilor, Paştele, ci şi pentru că invitaţii sunt de ţinută.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

„Balul” îl deschide ca mai întotdeauna fotbalul, alături de fostul mare internaţional Iosif Rotariu, prezent în studioul de la Timişoara, vor interveni în dialoguri realizate de colegii noştri de la studiourile teritoriale, preşedintele Craiovei, Marcel Popescu şi finanţatorul Botoşaniului, Valeriu Iftime.(w500)

Liga Zimbrilor a luat pauză o săptămână după ce selecţionerul Xavi Pascual a convocat jucătorii de la echipa naţională pentru un stadiu de pregătire la Cluj. Despre şansele în confruntarea cu Macedonia din iunie, dar şi despre cel mai echilibrat sezon din competiţia internă vom discuta cu fostul internaţional Alin Şania, dar şi cu managerul sportiv al Politehnicii Timişoara, Dan Dumitru.

Selecţionerul naţionalei de futsal a României, Robert Lupu, vine În prelungiri cu portarul echipei reprezentative U19, Theodor Lungu, pentru a analiza dubla cu Olanda, a rememora succesul Informaticii Timişoara în Cupa României şi a anticipa finalul nebun de sezon din prima ligă de futsal.

Pe lângă reportajele speciale de Sărbătoare, fiecare moment al emisiunii e un prilej de a vă ura Paşte fericit!

Emisiunea este difuzată sâmbătă, 7 aprilie, de la ora 11.00 pe TVR 3, ora 13.00 la TVR HD , respectiv 15.30 la TVR Timişoara, precum şi online pe TVRplus.

(w882)

 

 

11:00 Sarea în bucate (R)

(Reluare)

11:30 Lumea de aproape (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara