loader
Foto

Galerie foto

Ediţie de Sărbătoare la "În prelungiri"

Ediţia de sâmbătă, 7 aprilie, e una specială nu doar pentru că e difuzată în preajma celei mai importante sărbători a creştinilor, Paştele, ci şi pentru că invitaţii sunt de ţinută.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

„Balul” îl deschide ca mai întotdeauna fotbalul, alături de fostul mare internaţional Iosif Rotariu, prezent în studioul de la Timişoara, vor interveni în dialoguri realizate de colegii noştri de la studiourile teritoriale, preşedintele Craiovei, Marcel Popescu şi finanţatorul Botoşaniului, Valeriu Iftime.(w500)

Liga Zimbrilor a luat pauză o săptămână după ce selecţionerul Xavi Pascual a convocat jucătorii de la echipa naţională pentru un stadiu de pregătire la Cluj. Despre şansele în confruntarea cu Macedonia din iunie, dar şi despre cel mai echilibrat sezon din competiţia internă vom discuta cu fostul internaţional Alin Şania, dar şi cu managerul sportiv al Politehnicii Timişoara, Dan Dumitru.

Selecţionerul naţionalei de futsal a României, Robert Lupu, vine În prelungiri cu portarul echipei reprezentative U19, Theodor Lungu, pentru a analiza dubla cu Olanda, a rememora succesul Informaticii Timişoara în Cupa României şi a anticipa finalul nebun de sezon din prima ligă de futsal.

Pe lângă reportajele speciale de Sărbătoare, fiecare moment al emisiunii e un prilej de a vă ura Paşte fericit!

Emisiunea este difuzată sâmbătă, 7 aprilie, de la ora 11.00 pe TVR 3, ora 13.00 la TVR HD , respectiv 15.30 la TVR Timişoara, precum şi online pe TVRplus.

(w882)

 

 

2:30 Lumea de aproape (R)

(Reluare)

3:00 Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual (R)

(Reluare)
 
România la Olimpiadă: Ținute create de Olah Gyarfas, absolvent FAD Timișoara | VIDEO

Uniformele oficiale ale lotului olimpic român au create și realizate în România. Designerul vestimentar este un absolvent al Facultății de Arte ...

Phoenix: Concert aniversar în Parcul Rozelor (2010) | VIDEO

Joi, 25 iulie, de la ora 17:15, la TVR Timișoara, ne reamintim de concertul aniversar Phoenix, care s-a ținut în 2010 în Parcul Rozelor.

Cinecluburile: alternativă la filmul comercial vs. instrument de propagandă

Marți, 23 iulie, de la ora 18.30, la TVR Timișoara, vă invităm la "Istorii Ascunse", cu Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara