loader
Foto

Elena Jurjescu şi Ştefan Constantin Moacă sărbătoriţi la Cântec şi Poveste!

Biserica Ortodoxă îi prăznuieşte pe 21 mai pe Sfinţii Împăraţi Constantin şi mama sa, Elena. Sărbătoarea este strâns legată de taina şi puterea Sfintei Cruci.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

La Cântec şi Poveste, un moment de aducere aminte închinat trompetei de aur a României – Constantin Gherghina dar şi interpretei timişene Elena Gîţan, trecută mult prea devreme în lumea celor fără de dor.

În această ediţie îi sărbătorim pe Elena Jurjescu, Elena Merişoreanu, Elena Moldovan, Elena Evsei Ruiu dar şi pe trompetistul Ansamblului Profesionist BANATUL din Timişoara, Ştefan Constantin Moacă.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3, joi 19.05.2016 de la ora 20.00, cu reluare vineri 20.05.2016 la ora 4.30, iar pe TVR Timișoara duminică 22.05.2016 de la ora 19.00, cu reluare luni 23.05.2016 de la ora 10.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

13:30 Europa 360 (R)

(Reluare)

14:00 Descoperă vestul (R)

(Reluare)
 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara