loader
Foto

Elena Jurjescu şi Ştefan Constantin Moacă sărbătoriţi la Cântec şi Poveste!

Biserica Ortodoxă îi prăznuieşte pe 21 mai pe Sfinţii Împăraţi Constantin şi mama sa, Elena. Sărbătoarea este strâns legată de taina şi puterea Sfintei Cruci.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

La Cântec şi Poveste, un moment de aducere aminte închinat trompetei de aur a României – Constantin Gherghina dar şi interpretei timişene Elena Gîţan, trecută mult prea devreme în lumea celor fără de dor.

În această ediţie îi sărbătorim pe Elena Jurjescu, Elena Merişoreanu, Elena Moldovan, Elena Evsei Ruiu dar şi pe trompetistul Ansamblului Profesionist BANATUL din Timişoara, Ştefan Constantin Moacă.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3, joi 19.05.2016 de la ora 20.00, cu reluare vineri 20.05.2016 la ora 4.30, iar pe TVR Timișoara duminică 22.05.2016 de la ora 19.00, cu reluare luni 23.05.2016 de la ora 10.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)

18:30 Monocrom

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara