loader
Foto

Epidemie de rujeolă în ţară

675 de cazuri au fost înregistrate la nivel naţional, de la începutul anului până acum, faţă de doar 7 confirmate anul trecut. 3 copii, din Timiş şi Arad, au murit din cauza complicaţiilor.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Din cele 675 de cazuri de rujeolă înregistrate la nivel naţional, aproape 200 de au fost confirmate în Timiş şi Arad. Numărul ar putea să crească şi mai mult, odată cu începerea şcolii.

Potrivit ministerului sănătăţii, cei trei copii care au murit ar fi putut fi protejaţi, dacă ar fi fost vaccinaţi.

Discutăm despre acest subiect cu managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Timişoara, Voichiţa Lăzureanu, preşedintele Societăţii Române de Epidemiologie, Emilian Damian Popovici şi cu medicul pediatru Mihai Gafencu – vicepreşedintele Salvaţi Copiii România.

Emisiunea "Ediţia de Vest" se difuzează în direct, simultan pe TVR Timișoara şi TVR 3, luni 26.09.2016, de la ora 17:00, cu reluare pe ambele canale marţi 27.09.2016 la ora 00:30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

3:00 Descoperă vestul

7:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara