loader
Foto

Epidemie de rujeolă în ţară

675 de cazuri au fost înregistrate la nivel naţional, de la începutul anului până acum, faţă de doar 7 confirmate anul trecut. 3 copii, din Timiş şi Arad, au murit din cauza complicaţiilor.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Din cele 675 de cazuri de rujeolă înregistrate la nivel naţional, aproape 200 de au fost confirmate în Timiş şi Arad. Numărul ar putea să crească şi mai mult, odată cu începerea şcolii.

Potrivit ministerului sănătăţii, cei trei copii care au murit ar fi putut fi protejaţi, dacă ar fi fost vaccinaţi.

Discutăm despre acest subiect cu managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Timişoara, Voichiţa Lăzureanu, preşedintele Societăţii Române de Epidemiologie, Emilian Damian Popovici şi cu medicul pediatru Mihai Gafencu – vicepreşedintele Salvaţi Copiii România.

Emisiunea "Ediţia de Vest" se difuzează în direct, simultan pe TVR Timișoara şi TVR 3, luni 26.09.2016, de la ora 17:00, cu reluare pe ambele canale marţi 27.09.2016 la ora 00:30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

0:30 Monocrom (R)

(Reluare)

1:00 Actual Regional (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara