loader
Foto

Eu sunt Raluca și în trei luni voi scăpa de 15 kg pentru totdeauna!

Am luat startul împreună cu Radu Bojan - antrenorul meu din cadrul SmartFit Studio Timișoara, Diana Amza - trainer-ul meu motivațional, Iren Alexoi- medicul meu nutriționist și o echipă de oameni extraordinari de la TVR Timișoara!

 

Iren Alexoi
Veronica Mihoc
Tableta de sănătate

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Din 8 aprilie am început primul meu cel mai extraordinar și mai ambițios proiect: transformarea mea și schimbarea stilului de viață!

De ce? Pentru că m-am hotărât să trec la acțiune, pentru că m-am decis în sfârșit să fac ceva pentru mine, pentru că nu mă mai suportam în vechea și încă actuala mea "uniformă", pentru că îmi doresc o viață de 5 *****, pentru că pot și merit! (Diana Amza, astăzi m-ai inspirat! )

Timp de trei luni îmi puteți urmări rezultatele în cadrul emisiunii Tableta de sănătate, campania VREAU SĂ SLĂBESC SĂNĂTOS!

Mulțumesc echipei care mă înțelege, mă susține și mă ajută!

Daca vrei să fii în contact cu ceea ce se întâmplă în cadrul programului VREAU SĂ SLĂBESC SĂNĂTOS, fie cu articole, testimoniale sau video-uri demonstrative, poți accesa site-ul www.timisoara.tvr.ro

Pe de altă parte, pagina de facebook a emisiunii, Tableta de sanatate Timisoara te ține la curent cu noutățile.

Emisiunea "Tableta de Sănătate" se difuzează pe TVR Timișoara sâmbăta de la ora 19:00 (cu reluare duminica de la ora 10:00) iar pe TVR 3 vinerea de la ora 16:00 (cu reluare lunea de la ora 10:00). Postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Prima parte a emisiunii este disponibilă mai jos:


9:00 Tableta de sănătate (R)

(Reluare)

10:00 Minorităţi în limba germană (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara