loader
Foto

Excelenţa bănăţeană – pe podium

„Gala Excelenţei Bănăţene” are loc, la finele acestei săptămâni, în Timişoara.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Evenimentul se află la cea de-a treia ediţie şi este organizat de către Marea Lojă Naţională din România, Asociaţia Timisiensis şi Asociaţia Solidaritatea, în parteneriat cu Academia Română şi cu cele patru universităţi de stat din Timişoara.

Întreg mediul academic se conturează, deci, într-o singură voce iar mesajul este clar şi răspicat: în Banat, Domnia Sa Excelenţa este apreciată şi susţinută.

Amănunte legate de Gală aflăm, în direct, dinspre Daniel Dumitraş (manager al proiectului) şi prof. univ. dr. Mircea Mihăieş (în acest context, reprezentant al Universităţii de Vest Timişoara).

La capitolul Excelenţă încadrăm şi activitatea profesorului Mihai Ionac, şef al Clinicii de Chirurgie Vasculară din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgemţă Timişoara.

De curând, doctorul Ionac a fost ales preşedinte al Societăţii Internaţionale de Microchirurgie Experimentală. Acesta este unul dintre subiectele despre care ne propunem să discutăm cu dumnealui în această seară.

Un altul, important, este acela că în perioada imediat următoare va avea loc, la Sibiu, Congresul Naţional al Societăţii Române de Chirurgie Vasculară. Despre toate acestea, de la ora 20.00, pe TVR Timişoara.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, marți 18.10.2016 la ora 20.00, cu reluare miercuri 19.10.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

11:30 Monocrom (R)

(Reluare)

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara