loader
Foto

Galerie foto

Excelenţă la Colegiul Naţional Bănăţean din Timişoara

Colegiul Naţional Bănăţean este una dintre şcolile de elită ale Timişoarei.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

„Gala excelenţei”, un eveniment menit să aducă în faţa opiniei publice elevii meritorii ai acestui liceu, este o manifestare care a ajuns la a treia ediţie.

Despre cum se poate ajunge la excelenţă într-un sistem de învăţământ în continuuă schimbare, despre sacrificii şi rezultate, dar şi despre viitor, vom discuta cu Sorin Ionescu, directorul Colegiului Naţional Bănăţean, cu Amelia Toth , cea care a obţinut premiul de „elevul anului” 2015 şi cu unul dintre absolvenţii acestui liceu.

Spectacolul „DETALII NAIVE, TOTAL LIPSITE DE PROFUNZIME DIN VIAŢA ŞI MOARTEA UNOR SPECTATORI” , va avea premiera în 12 februarie 2016, de la ora 19.00, la Teatrul Maghiar din Timişoara.

Spectacolul care poartă semnătura regizorului Radu Afrim, are în distribuţie întrega trupă a Teatrului Maghiar, ba chiar şi câţiva reprezentanţi ai colectivului tehnic.

„Eu când mă plictisesc la teatru, mă uit la spectatori”, spune Radu Afrim , cel care a conceput şi textul acestui spectacol. Scenografia îi aparţine Irinei Moscu, iar de coregrafie s-a ocupat Baczo Tunde.

Despre cum arată spectatorii văzuţi prin ochii unui creator de teatru vom afla de la Balazs Attila, actor şi manager al Teatrului Maghiar, dar şi de la regizorul Radu Afrim.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, luni 8.02.2016 la ora 20.00, cu reluare marți 9.02.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

1:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

2:30 Drumuri aproape (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara