loader
Foto

Galerie foto

Expoziţie inedită de fotografie la MISC şi concert ELAN la Reflektor

Vă puteţi imagina cum arată amintiri invadate de microorganisme?

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Eva Saukane a descoperit un film neatins de oameni de 20 de ani în aparatul bunicului său. În tot acest timp, imaginile de familie au coabitat cu mucegaiul, care a început să crească pe amintiri, astfel recucerind un mediu de stocare pur, tehnologic.

Eva Saukane este un artist vizual din Letonia, care s-a concentrat recent pe arhive foto/video- albume de familie și fotografii. Are un Masterat în Fotografie la Universitatea Mid Sweden, şi a studiat la școala de fotografie ISSP din Riga. Este membră a Laboratorului Analogic Baltic, care lucrează cu crearea de imagini analogice - atât statice, cât şi în mișcare.

Cel mai recent proiect al fotografei, "Roots" este publicat ca o carte a Kultbooks, Suedia şi poate fi văzut la Timişoara, la MISC (fosta Fabrică de ţigarete), în 18 ianuarie, de la ora 19.00.

Gabriel Amza şi Andreea Wolfer vin să ne povesteacă despre acestă expoziţie, dar şi despre acţiunile de până acum de la MISC.

Trupa ELAN a fost înfiinţata în 1985 avându-i în componenţă pe Mircea Nedelcu – chitara, voce, Mircea Jebelean - tobe, voce, Otto Schroder - bas, voce, Gery Schibinger - clape, voce. Formaţia a cântat în cluburi din Timişoara şi la festivalul PM6. În 1986 s-a dizolvat, doi dintre membrii trupei plecând în Germania.

Reînfiinţata în septembrie 2014, trupa are un album nou şi se pregăteşte de un concert care va avea loc la Reflektor în 19 ianuarie 2018, de la ora 22.00. Mircea Nedelcu ( ghitara& voce), leaderul acestui grup vine la „Ora regiunii” cu detalii.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 17.01.2018 la ora 20.00, cu reluare joi 18.01.2018 la ora 12.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

10:00 Minorităţi în limba germană (R)

(Reluare)

10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)
 
Reducerea risipei alimentare | VIDEO

Reducerea risipei alimentare | VIDEO

publicat: marţi, 19 martie 2024

A fost promulgată legea privind reducerea risipei alimentare. Magazinele și supermarketurile vor fi obligate să vândă la preț redus alimentele ...

Duminica - 17 marie, ora de la ora 16:00 și 22:00, pe TVR Timișoara, a fost difuzată o ediție specială "Cântec și Poveste".

Felicia Stoian v-a invitat  la o nouă ediție live "Cântecul  de acasă" vineri, 15 martie, de la ora 16:00.

 

#tvrtimisoara