loader
Foto

Galerie foto

Expoziţii de artă vizuală la Timișoara. Multe şi importante.

Valeriu Sepi, reîntors definitiv (sperăm noi) în Timişoara lui, ne cadoriseşte cu o expoziţie la Muzeul de Artă.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Lucrările, reunite sub titlul “Mitologii personale”, sunt de văzut începând din 14 noiembrie. Şi se aliniaza, într-un fel, sub cupola conceptului unui disc Phoenix din anii ’70: “Cantafabule”. Valeriu Sepi… astă-seară, la o poveste-n direct.

Despre ecourile a ceea ce-a reprezentat întâia ediţie a Bienalei Internaţionale de Artă Contemporană Art Encounters discutăm, la cald, cu unul dintre co-organizatori. Sorina Jecza ne va da cifre şi ne va împărtăşi impresii.

Vineri, 13 noiembrie, va avea loc o expoziţie de pictură a studenţilor anului al III-lea de la Facultatea de Arte şi Design din Timişoara. Iniţiator a evenimentului este dascălul lor, artistul vizual Dan Toma.

Expoziţia este cu vânzare, iar scopul ei declarat e ajutorarea victimelor tragediei din #Colectiv şi a familiilor acestora. Dan Toma este prezent în direct şi ne va furniza amănuntele necesare.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, joi 5.11.2015 la ora 20.00, cu reluare vineri 6.11.2015 la ora 11.30.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

22:00 Cântecul de acasă (R)

(Reluare)

23:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara