loader
Foto

Galerie foto

Fapte bune şi cărţi de renume

Mâine seară sunteţi invitaţi la un concert de excepţie: colinde asezonate cu muzică de drag şi dor.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Vadim&Friends (Horia Făgărăşanu, Johnny Bota, Ionuţ Dorobanţu şi Szabo Csongor-Zsolt) propune piese din repertoriul titanilor pop-jazz Dean Martin şi Nat King Cole.

O parte din încasări şi banii adunaţi din donaţii vor fi direcţionaţi înspre o adolescentă de 15 ani care se confruntă cu grave probleme de sănătate. Asociaţia „Sfera Timişoarei”, co-organizator al concertului de Crăciun semnat Vadim&Friends bifează, cu această ocazie, o altă faptă bună din şirul celor multe pe care le-au (de)săvârşit.

Cu amănunte sunt prezenţi, în direct, Mirela Olariu Munteanu, preşedinte al asociaţiei şi muzicianul Vadim Cruscov.

Editura RAO face o nouă bucurie cititorilor ei. De curând, a ieşit de sub tipar seria de autor Victor Neumann. Vorbim despre patru dintre cele mai cunoscute titluri semnate de către istoricul sus-numit.

Seria a fost prezentată, în urmă cu o săptămână, publicului timişorean, iar în această seară, profesorul Victor Neumann ne propune noi lecţii de istorie, în direct.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, luni 21.12.2015 la ora 20.00, cu reluare marți 22.12.2015 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

4:00 Descoperă vestul

7:00 Izolați în România (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara