loader
Foto

Festival de film portughez la Timisoara

NY Portuguese Short Film Festival are loc în 6 şi 7 decembrie, în Aula Bibliotecii Central Universitare „Eugen Todoran".

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Asociaţia Fala Português! în colaborare cu Arte Institute din New York, cu sprijinul Institutului Francez din România şi al Institutului Camões pentru Cooperare şi Limbă Portugheză au plăcerea să prezinte la Cluj-Napoca, Bucureşti şi Timişoara festivalul de film de scurtmetraj NY Portuguese Short Film Festival.

Acest festival, primul festival de scurtmetraje portugheze din Statele Unite, este itinerant şi este realizat de Arte Institute din New York, care promovează cinematografia portugheză şi noua generaţie de regizori portughezi. In Timişoara Festivalul de scurtmetraj portughez de la New York ediţia 2017, va avea loc în 6 şi 7 decembrie, în Aula Bibliotecii Central Universitare „Eugen Todoran".

Vine la “Ora regiunii” cu amănunte Iolanda Vasile, lector de limbă portugheză la Universitatea de Vest din Timişoara.

Casa Artelor a găzduit în anul 2017 peste 150 de evenimente culturale: expoziţii, lansări de carte, spectacole de teatru pentru mari și mici, conferinţe sau concerte. La final de an, tragem linie şi concluzii la întâmplările de anul trecut şi, cel mai important, îi anunţăm pe timişoreni ce îi aşteaptă, din punct de vedere cultural, în 2018.

Despre toate acestea vom discuta cu Andreea Medinski, responsabil comunicare la Direcţia Judeţeană pentru Cultură Timiş

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, luni 4.12.2017 la ora 20.00, cu reluare marţi 5.12.2017 la ora 12.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepţionat şi pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara

18:30 Timișoara Capitală culturală europeană

19:00 ACTUAL REGIONAL – direct (R)

(Reluare)
 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara