loader
Foto

Galerie foto

Festival de teatru la Arad și premieră teatrală la Timișoara

Festivalul de Teatru Clasic din Arad va avea loc în perioada 11-19 noiembrie 2017 și este organizat de Teatrul Clasic "Ioan Slavici" Arad alături de Consiliul Local al Municipiului Arad și Primăria Municipiului Arad.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

GENIUL CRIMEI de George F. Walker, un demers teatral semnat de regizoarea Antonella Cornici, este spectacolul care va deschide ediția de anul acesta a festivalului.

„Vorbim despre o comedie neagră, despre o lume à la Tarantino. O lume cu personaje ce seamănă foarte mult cu cele din Pulp Fiction sau Kill Bill.

Aceasta va fi, de altfel, și linia pe care voi merge în construcția acestui spectacol.” spune, parcă pentru a ne face curioși, regizoarea Antonella Cornici, de la care vom afla la “Ora regiunii” toate detaliile de culise ale acestei montări.

Spectacolul ”Erendira&bună-sa” va avea premiera duminică, 12 noiembrie 2017, de la ora 18, în sala Studio a Teatrului Maghiar ”Csiky Gergely” din Timișoara.

La 90 de ani de la nașterea lui Gabriel García Márquez, Asociația Culturală Arte-Factum și regizorul Kocsàrdi Levente aduc pe scenă un spectacol inspirat de câteva dintre cele mai seducătoare povești ale scriitorului columbian laureat al Premiului Nobel pentru Literatură.

Echipa de creație a spectacolului, care se desfășoară în limba română, îi reunește pe M.C. Donici (scenografie), Olimpiu Vuia (video artist), Simona Donici (dramaturgie), Andrei Délczeg (light design), Alexandru Uncruțiu (sound design). Despre cum a prins contur acest proiect vom discuta cu Kocsàrdi Levente.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 8.11.2017 la ora 20.00, cu reluare joi 9.11.2017 la ora 12.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

13:30 Drumuri aproape (R)

(Reluare)
 
Marketingul online - Strategii de promovare | VIDEO

Marketingul online - Strategii de promovare | VIDEO

publicat: vineri, 29 martie 2024

Urmăriți  o ediție "Forum Economic" despre marketingul online, la TVR Timișoara.

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

 

#tvrtimisoara