loader
Foto

Festivalul Concurs „Mariana Drăghicescu” - editia a XIII–a

În ediția din 8 octombrie, la Cântec şi Poveste ați putut urmări secţiunea concurs a Festivalului Naţional “Mariana Drăghicescu” ediţia a XIII–a, desfăşurată pe scena Capitol a Filarmonicii Banatul din Timişoara.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediția este disponibilă online pe TVR+

15 tineri interpreţi de pe tot cuprinsul ţării au trecut de furcile caudine ale juriului în preselecţia concursului.

În finală evoluează în faţa juriului festivalului şi publicului timişorean: Ana Maria Marti, Mihaela Piţigoi, Vlăduţ Sărmaş, Andreea Ursulescu, Florin Mihalache, Denisa Dreţcanu, Ionela Sterp, Denisa Bărbat, Roberta Selagea, Alexandra Chira, Cristina Bugnar, Diana Nistor, Cătălina Rotaru, Georgiana Piroiu, Andreea Aleuşan.

Acompanimentul este asigurat de orchestra ansamblului profesionist Banatul din Timişoara dirijată de Sebastian Roşca.

Juriul este alcătuit din personalităţi ale culturii tradiţionale: Gelu Stan, Tiberiu Ceia, Liliana Laichici, Eugenia Florea, Daniela Băcilă, Gheorghe Ţunea.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 joi 8.10.2015 de la ora 20.00 iar pe TVR Timișoara duminică 11.10.2015 de la ora 19.00.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)

17:30 Arhiva TVR Timișoara

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara