loader
Foto

Festivalul Inimilor la "Cântec şi poveste"

În luna iulie, la Timişoara s-a desfăşurat cea de-a XXVI – a ediţie a Festivalului Inimilor, o manifestare devenită tradiţională în capitala Banatului şi dedicată eroilor Revoluţiei din 1989.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Sărbătoarea folclorului mondial de la Timişoara a adus şi în studioul timişorean al Televiziunii Române, frumuseţea şi autenticitatea folclorului popoarelor de pe 4 continente.

Ansamblurile ”Fundacio Columbia Folklore” – Columbia , Vargovcan” – Slovacia, ” Folklor Kurumu” – Turcia, ”Esbart Marboleny” – Spania”, “ORO” al Centrului Cultural al Studenților din Niş- Serbia, “University 2“ al Universității de Stat Ivane Javakhishvili din Tbilisi – Georgia, ”Ballet Folklorico del Norte ” – Mexic, “Cununița” şi “Fanfara din Bănia” – Caraş-Severin şi gazda Festivalului Inimilor – Ansamblul “Timişul” al Casei de Cultură din Timişoara s-au intrecut într-un adevărat spectacol de muzică, dans şi culoare!

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 joi 23.07.2015 de la ora 20.00 iar pe TVR Timișoara duminică 26.07.2015 de la ora 19.30.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.


17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)

17:30 Arhiva TVR Timișoara

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara