loader
Foto

Rezultatele proiectului MADE IN BANAT

Proiectul “Made in Banat” a apărut din nevoia de a sprijini dezvoltarea unei economii competitive în regiunea transfrontalieră România-Serbia.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Acesta a reunit reprezentanţi ai grupurilor ţintă care să colaboreze, să facă schimb de experienţă şi bune practici, să creeze instrumente comune pentru a diminua efectele crizei economice, astfel încât avantajele comparative să conducă la impactul pe termen lung al proiectului.

Obiectiv general al acestuia a fost creşterea competitivităţii IMM-urilor care realizează produse şi servicii specifice regiunii Banatului şi îmbunătăţirea calităţii vieţii oamenilor din regiunea transfrontalieră.

Care sunt rezultatele proiectului MADE IN BANAT , la 18 luni de la debut, vom afla de la Florica Chiriţă- director General CCIAT, Sergiu Bălaşa, director ADETIM şi Diniku VOJIN, consilier preşedinte Camera Regională Economică Zrenjanin.

Andreea Ilie este o tânara mezzosoprană care întruchipează ciocârlia românească într-un clip care face parte din campania intitulată ”Opreşte barbaria, salvează ciocârlia!”, demarată de Societatea Ornitologică Română și Federaţia Coaliţia Natura 2000 pentru stoparea uciderii păsărilor cântătoare din ţara noastră.

Ciocârlia este o specie pe care de dispariţie din cauza vânătorii şi braconajului. România este una dintre ultimele ţări din UE care mai permite vânatoarea acestui tip de păsări. Despre campanie, dar şi despre alte reuşite ale tinerei artiste, vom povesti la „Ora regiunii”.

Salsa este un stil de dans care e tot mai căutat, pentru că se poate dansa oriunde. Alexandru Muşătoiu, instructor de salsa, ne va spune câte ceva despre originea acestui stil şi despre cât de greu sau cât de uşor este să dansezi rueda, bachata sau salsa.

Îi vor fi alături, pentru demonstraţii live, Carmen Lăzărescu şi Ştefan Andrei Damian.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 22.04.2015 la ora 20.00, cu reluare joi 23.04.2015 la ora 11.30.

15:30 Întâlniri esențiale

16:00 Caravana TVR 3

 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara