loader
Foto

Festivalul Fanfarelor de la Timişoara

Am ascultat cântecul lui Dumitru Teleagă la zi de mare sărbătoare creştină – Sfantul Mare Mucenic Dimitrie!

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

La inceput de octombrie, peste zece fanfare şi-au arătat măiestria şi dăruirea în interpretarea muzicii de fanfară în cadrul celei de-a XXIX – a Festivalului Fanfarelor desfăşurat la Timişoara. Fanfarele ţărăneşti din Bănia – Valea Almăjului, Mercina – Valea Caraşului şi Fanfara reunită din Răcăşdia şi Grebenaţ – Banatul Istoric, sunt prezente în emisiunea de astăzi.

În partea a doua a emisiunii, Dumitru Teleagă ne aduce în dar la zi de sărbătoare pentru creştini – Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, cântece de drag şi dor din Banatul de munte.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 joi 26.10.2017, de la ora 19.00, iar pe TVR Timişoara sâmbătă 28.10.2017 de la ora 19.00, cu reluare luni 30.10.2017 de la ora 12.00. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

(w882)

17:30 Arhiva TVR Timișoara

18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara