loader
Foto

Scrimă - FIE Satellite Tournament – Cupa Mondială Seniori, la TVR Timișoara

Sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 18:00,  și duminică 24 septembrie, de la ora 17:30, vă invităm să urmăriți, în transmisiune directă, două turnee satelit de Cupă Mondială la Scrimă.

 

Florin Mihoc

Competiția FIE Satellite Tournament de Cupă Mondială Seniori este o competiție foarte puternică - criteriu de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, la care vor participa peste 200 de sportivi din peste 20 țări de pe 4 continente: Europa, Asia, Africa și America.

TVR Timișoara este partener media al concursului FIE Satellite Tournament de Cupă Mondială Seniori organizat de Federația Internațională de Scrimă prin Federația Română de Scrimă, Clubul Sportiv Universitar Politehnica Timișoara și Universitatea Politehnica Timișoara, pentru a marca Titlul de Capitală Europeană a Culturii în anul 2023.
.
(w882).

Producător Florin Mihoc

 

16:00 Sarea în bucate

- Ediție specială- Grătare de 1 mai -

16:30 EMAA la TMCCE 2023

 
Bucova: mirosul naturii, povești încă nespuse. Și Via Transilvanica

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 15:45, la TVR Timișoara, vă invităm la o ediție de primăvară la "Drumuri aproape".

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: marţi, 30 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

 

#tvrtimisoara