loader
Foto

Galerie foto

Final de săptămână cu evenimente corale de înaltă ţinută la Timişoara

Asociaţia Culturală TGP invită publicul timişorean la un nou concert extraordinar de gospel în acest week-end. Ediţia a XII-a Timişoara Gospel Project vine în 2016 cu "Songs of Deliverance".

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Spectacolele vor avea loc la Filarmonica "Banatul", sâmbătă 28 mai la ora 20 şi duminică, 29 mai la ora 19.

Ambele reprezentaţii sunt cu intrare liberă şi donaţii libere în beneficiul exclusiv al Centrului de Îngrijire Paliativă "Casa Milostivirii Divine".(w500)

"Va fi un spectacol cu multe surprize, cu un stil uşor diferit de cel din anii trecuţi, în spiritul titlului concertului. O muzică aducătoare de pace şi speranţă, de bucurie şi comuniune spirituală între oameni într-o lume sfâşiată de tragedii şi războaie. O muzică înălţătoare a cărei frumuseţe este hrană şi balsam pentru suflet", a dezvăluit dirijorul german, care este şi preşedintele Asociaţiei Culturale TGP.

Samuel Fritz va fi prezent la „Ora regiunii”, alături de solista Alexandra Giucă.

În perioada 26-27 mai 2016, va avea loc la Timişoara, Festivalul coral internaţional VOX MUNDI. Acesta este organizat de către Arhiepiscopia Timişoarei, Filarmonica „Banatul” şi Asociaţia Culturală Kratima, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara.

Timp de câteva zile, pe scena Colegiului Naţional de Artă „Ion Vidu” vor cânta coruri de copii de nivel excepţional: Corul de fete al CNA „Ion Vidu”, Corul „The Stars” de la Nis (Serbia) etc.

Se remarcă, totuşi, între acestea, Corul de copii Radio de la Sofia (Bulgaria), cotat astăzi drept unul dintre cele mai bune coruri de copii din Europa!

Ne vor fi alături pentru a povesti despre eveniment Camelia Mingasson, preşedinte al Asociaţiei Culturale Kratima, Venetsiya Karamanova, dirijorul Corului de copii Radio de la Sofia si doamna Aida Gelati.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 25.05.2016 la ora 20.00, cu reluare joi 26.05.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

16:00 Cântecul de acasă

- direct

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Marketingul online - Strategii de promovare | VIDEO

Marketingul online - Strategii de promovare | VIDEO

publicat: vineri, 29 martie 2024

Urmăriți  o ediție "Forum Economic" despre marketingul online, la TVR Timișoara.

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

 

#tvrtimisoara